Overwegingen om te weten over frietkramen

Voor het aannemen over ons boeking zit FrietjePlus op volgorde betreffende binnenkomst van een aanvraag, FrietjePlus probeert uw aangevraagde tijdstip zoveel geoorloofd te respecteren, desalniettemin hieraan kunnen nauwelijks rechten worden ontleend.

Wij serveren behalve onze friet vegetarische en glutenvrije snacks zoals de zeewierkroket, groentekroket ofwel biologische vleeskroket. Deze zijn daar in bitterbal variant. Nieuw zijn Mr. Hieper’s opwindende honden, zo verleidelijk lekker!

Vanaf 3 ½ uur ieder klant tot meer, afhankelijk betreffende activiteit, grootte van een groep en/of wil met een klant.

Nijverheidsweg 59 Etten-Leur Die riante vrijstaande woonhuis kan zijn gelegen op een ruim perceel over totaal 6680 m² persoonlijk vloer en heeft een prachtige tuin omtrent welke veel privacy heeft, een royale oprijlaan, ons grote garage passend voor 2 auto's, verschillende houten bergingen, een weide en ons groot verhard bedrijventerrein (ca.

Voor kijkshoppannen heb je heel veel andere 220V stroom nodig. Op mobiele locaties kan zijn daar dikwijls geen stroom, of alleen krachtstroom betreffende verschillende voltages en aansluitingen.

Omdat zeg nu zelf, wie houdt er ook niet van friet en een lekkere snack? Een patatkraam komt totaal op locatie naar wil. Dit kan voor jou in een achtertuin zijn, op de oprit, op ons feestlocatie of ergens in een park. Niets kan zijn te gek en er kan iedere keer meegedacht worden. Dagelijks in de week kun je ons patatkraam huren.

Op een site van BHC staat verder een document betreffende een werkwijze van een NVWA bij ons eventuele controle (werkwijze NVWA).

Bent u een cateraar, wilt u meer opdrachten en online bekendheid? Neem dan meteen aanraking betreffende het op we vertellen u gaarne verdere.

U dan ook kunt weet vanaf 40 man ons frietwagen in Limburg huren. U bepaalt vooraf uit die producten men kiest op het partijtje en wij wensen voor een rest. U raakt bij het verzekerd van eersteklas voedsel het is bereid in dagverse plantaardige olie.

Denk hierbij vervolgens aan een avondvullend programma d.m.v. het huren met ons Frietwagen aan huis, Ons vakbekwaam medewerkers voorziet vanuit de Frietwagen aan huis u dan ook en de gasten dan gedurende de hele schemer van hete hapjes, friet, snacks, ijsjes, kortom te veel om op te benoemen.

.Dit inzicht was teneinde bij een supermarkten in te inkopen en wel voor een mindere capaciteit doch wel een stuk voordeliger mag ik het product verkopen.

Ontstaan ons broodjes bezorgservice in dit weekend. Vers geschapen,thuis te bereiden. Ga jouw qua aanbod iets onderscheiden aangaande het huidige assortiment in jouw plaats.  Ga bezorgen op de fiets, maak er iets ludieks aangaande opdat er media toewijding voor kom. Maak dit vitaal,aangenaam en vers!

Onze missie: dit onderhouden betreffende onbeperkt het grootste assortiment verse friet en ons onwijs scala over beste capaciteit snacks voor u op locatie.

Meer en meer is er belangstelling naar een frietwagen op feesten en partijen. We aankomen, op een tijdstip het wij met u samenkomen, betreffende onze HACCP goedgekeurde andere frietwagens meer info voor u op lokatie. De gasten mogen zich dan onbeperkt tegoed verrichten aan onze snacks en puntzakken goudbruine friet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Overwegingen om te weten over frietkramen”

Leave a Reply

Gravatar